Azt mindig is tudtuk, hogy a KDNP elnöke nem hétköznapi ember. De ezt azért mi sem gondoltuk volna. Dr. Weisz Tamás hívta fel a figyelmünket arra, hogy Semjén Zsoltnak valószínűleg stigmái vannak.

Több jel is erre utal. Mostanában mindig zsebre tett kézzel járkál a parlamentben és a felszólalásai alatt is gondosan ügyel arra, hogy ne lássák az emberek a kézfejét. Weisz doktor pár napja találkozott Zsolttal és akkor tűntek fel neki a fura, stigmaszerű sérülések az elnök kezén.

-          Rá is kérdeztem a dologra, de ő ekkor feltűnően zavarodott lett és gyorsan tovább ment. Ha most így, azok alapján, amit láttam kéne megítélnem a dolgot, akkor azt mondanám, hogy Semjén Zsoltnak stigmái vannak. - nyilatkozta Dr. Weisz Tamás.

 Egy kis kutakodás után ráakadtunk pár érdekes dologra Zsolt életéből. 10 évvel ezelőtt egy Baranya megyei kis falu kocsmárosa azt állította, hogy járt nála egy ember, aki az elé letett vízből bort csinált. Az illető személyleírása pontosan illett a KDNP elnökére. Ráadásul a budapesti levéltárban talált dokumentumból az derült ki, hogy Zsolt születésénél egy bizonyos Dr. Sándor József Benedek asszisztált. Véletlen lenne?

A pletyka gyorsan terjedt a képviselők között is. Kövér László a hír hallatára rögtön indítványozta, hogy a napirendben szerepeljen Semjén Zsolt szentté avatásának a kérdése is.

Egy biztos, ha figyelembe vesszük a Zsolt életében eddig történteket és Dr. Weisz Tamás megállapítását, akkor nem kizárt, hogy Semjén Zsolt tényleg Jézus fájdalmának jegyeit viseli magán.

(Reméljük, hogy Semjén úr mihamarabb nyilatkozni fog az ügyben.)

Szöveg: Balu

A stigma testi jegy, vagy fájdalom, amely olyan testtájakon jelenik meg, ami Jézus keresztrefeszítését idézi. A szó Szent Pál Galatákhoz írott leveléből származik: „Ezután senki se okozzon nekem kellemetlenséget, mert én az Úr Jézus jegyeit viselem testemen” – írta Szent Pál (6:17). A latin nyelvű Vulgata a „jegy” szóra a latin stigma szót használta. (forrás:wikipédia)

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandeklo.blog.hu/api/trackback/id/tr342898977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása