A hangsúly az indulnán van, hiszen a show főszereplője a most első fokon 6 év letöltendő börtönbüntetésre ítélt Damu Roland lenne. A show ötlete nem saját, hanem a népszerű amerikai rajzfilmsorozatból, a South Parkból származik. A műsorban a botrányairól híres színész körbeutazná a Földet, hogy minden egyes földrészen és országban összeverekedjen az ott lakó emberekkel. Ugyan úgy, mint ahogyan ezt Russel Crowe is tette a rajzfilmsorozatban. A tervek szerint semmilyen segédeszközt nem használhatna Roland, csak a puszta ökleit. A nemi erőszak természetesen ki van zárva, már ez a verekedés is eléggé meredeken hangzik így önmagában.

-          - Bízunk abban, hogy Damu Rolandot végül is felmentik a vádak alól és akkor elindíthatjuk a ezt az új sorozatot. Persze előtte pár hét küzdősporti felkészítésen fog részt venni Roland, de szerintünk ez nem fog nehezére esni. Utána a tervek szerint az első állomás Románia lesz, ahol Damu úr az ott élő roma kisebbségbe fog belekötni és remélhetőleg megveri majd őket. Utána Szerbia, majd Albánia következik. Egyenlőre csak 3 rész felvételét tervezzük, azt majd a nézettségi mutatók alapján eldöntjük, hogy legyen-e ennek a műsornak jövője. – nyilatkozott Rényi Ádám a TV2 marketing és kommunikációs igazgatója.

      Az ominózus South Park részből egy részlet:

      Kérdés, hogy az ORTT-nek hogyan fog tetszeni az ötlet.

      Szöveg: Balu

     

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandeklo.blog.hu/api/trackback/id/tr863228798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása