2012-10-23-1278_1351348014.jpg_2592x1456

Persze vannak kivételek, de azt kijelenthetjük, hogy Szeged lakosságának zöme már találkozott ezzel a kis cetlivel, de hogy pontosabbak legyünk, akkor a cetlin szereplő névvel. Csúri László. Ki ő? (Azon kívül, hogy gázkészülék javító.) Honnan jött? Hol lakik? És hogyan sikerült véghez vinnie azt, hogyha kimondod az ő nevét, akkor biztosan lesz olyan ember, aki rögtön tudja, hogy kiről van szó. Számomra már-már egy mítikus lénnyé alakult át az évek során, akit úgy képzelek el, mint Zorrót. Persze karddal vésett "Z" betű helyett ez a matrica van, de pörköltes köpenyében, az övén különböző csavarkulcsokkal és húzókkal járja Szeged sötét és hideg lakásait, hogy segítsen szegény vacogó, vagy hidegvízzel mosogató embereken.

(Ha valaki lát ilyen matricát akkor fotózza le és rakja fel facebookra a képet. Mozgalmat indítunk Szeged szuperhősének.)

Balu

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandeklo.blog.hu/api/trackback/id/tr944873359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lokoszt · http://lokoszt.blog.hu 2012.10.27. 22:54:25

Én ezeket az ingyen reklámokat mindig lekaparom a liftről, így nálunk senki sem ismesri a mestert.
süti beállítások módosítása