Tegnap lezajlott Stohl András tárgyalása, amely azzal végződött, hogy elnapolták egy újabb szakértői véleményen alapuló bizonyítási eljárás miatt.
http://index.hu/bulvar/2011/06/21/szeptemberig_idot_nyert_stohl/
Az index.hu-n megjelent cikk végén az áll, hogy a tárgyalás bírónője szerint: "azt látjuk, hogy a börtöntől iszonyatosan fél Stohl András."

Stábunk oknyomozó riporterei azonban halált megvető bátorsággal kiderítették a jogi csiki-csuki valódi okát.

Át kellett verekedniük magukat különféle veszélyes akadályokon, míg hozzájutottak az információhoz, ezek pl. az alábbiak voltak a teljesség igénye nélkül, csak, hogy lássuk a heroikus erőfeszítést:
- frissen kikelt napos kacsák sárga pihéinek simogatása.
- vagy egy bizarr éjféli találkozás egy államtitkárral a helyi tamagochi temetőben.
- illetve egyiküknek tehetetlenül végig kellett néznie, ahogy két lány testápolóval kenegeti egymást, miközben neki az ebédjét kellett elfogyasztania.

De túléltük és akkor nézzük:
Az állam visszamenőleges hatállyal az ősszel egy új törvényt hoz majd, melynek neve lex-Stohl lesz! A törvény lényege, hogy az összes büntetés végrehajtási intézmény szeptembertől külvilágnak, míg a külvilág onnantól börtönnek fog számítani...

A rendőröket szeptembertől mindenkinek fegyőröknek kell majd szólítani, valamint kötelező lesz a rabruha viselése. A neveket ezentúl számok fogják helyettesíteni, mert "a nevek elavultak" áll a tervezetben.

Meg nem erősített források szerint mélyen meghatotta a honatyákat a színész félelme és belegondoltak, hogy igazából rájuk is bármikor ez várhat, ezért született meg az intézkedés, mellyel mindenki számára megteremették a "büntetések kultúrált körülmények közötti letöltését".

Hagyó Miklós a hírt így kommentálta:

"Nagyon örülök, hogy végre megoldás született ebben a régóta húzódó ügyben. Én személy szerint egyetértek a döntéssel, hiszen nagyon megviseltek a régi, elavult elvek szerint rám kirótt, börtönben töltött idők. Alig várom már, hogy a büntetésemet ne egy koszos cellában a többbi elítélttel együtt, hanem az otthoni lux...öööö szegényes körülmények között viselhessem."

Szöveg: Brunner Krisztián

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandeklo.blog.hu/api/trackback/id/tr433005512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása