Mostanában az alaptörvény asztalától, külön szobájától és „szolgájától” hangos a sajtó. Mi viszont jobban a dolgok mögé néztünk és összeszedtük azokat a tényeket, melyeket eddig senki vagy csak kevesen tudtak az új Alaptörvényről és a törvényt körülvevő felhajtásról.

    - Az új Alaptörvényt központilag utasítva álmodta meg a Fidesz frakció. Állítólag Isten szavai is felfedezhetőek a könyvben. Ugyanis több ember is a frakcióból azt állítja, hogy álmában Isten szólt hozzá a törvénnyel kapcsolatban. A legtöbbjüknek természetesen a miniszterelnök úr formájában jelent meg az Úr, de egyesek Semjén Zsoltot vélték felfedezni a megjelent alakban.

-          - Az új Alaptörvény alapja, Orbán Viktor születési anyakönyvi kivonata. Később ezt fejlesztették tovább, bővítették ki az álomban látottakkal/hallottakkal.

-          - A személyre szóló, aláírt Alaptörvényt eredetileg Schmitt Pál írta volna alá Kövér László helyett, de sajnos a Köztársasági Elnök Úr nem tudta megtanulni a neve helyes leírását a kitűzött határidőig.

-          - Minden egyes személyre szóló Alaptörvényt a kalocsai érsek áld meg, Semjén Zsolt jelenlétével.

-          - Az Alaptörvény Asztalának csakis Erdélyből hozott fából szabad készülnie.

-          - Az Alaptörvény szolgálatára, gondozására biztosított külön munkatársaknak csakis tiszta magyar vérvonallal szabad rendelkezniük. Külön követelmény továbbá a Nemzeti Dal fejből tudása visszafelé, rovásírással.

-          - Az első 100 Alaptörvényt igénylő ember ajándékba kap egy Szijjártó Péter figurát is, amely a Lambadát tudja eljátszani verbunkos stílusban. Továbbá kisorsolnak majd egy exkluzív angol nyelvű Hoffmann Rózsás naptárat is, melyen az oktatásügyi államtitkár nő szerepel boldog, angolul nem beszélő gyermekek között.

-          - A személyreszóló Alaptörvény kiszállításának csúszása esetén maga Lázár János fogja házhoz vinni a könyvet, az erre a célra kifejlesztett lézerblokkolós Audival.

  - Az új Alaptörvényről szeptember 15.-én lesz a Discovery Channel-en egy How It’s Made különkiadás 18.00-tól, utána az Állítólag… nevű műsorban vizsgálják azt a talányt, hogy vajon Kövér László bajsza tényleg ellenáll-e mindenféle nyílt lángnak és a kommunistáknak.

 

Szöveg: Balu

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandeklo.blog.hu/api/trackback/id/tr173206993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása