robert_gida_1352735146.jpg_1600x1200

10 év után beszámíthatónak ítélték a híres gyermeket. Orvosai szerint több évig tévképzetei voltak plüssállataival kapcsolatosan. Mára már csak egy sima játéktárgyat lát a szobája sarkában ülő sárga plüssmedvében. De nem volt ez mindig így. Évtizedekig élő személynek tekintette, sőt egy egész világot is létrehozott a mackó köré. Ebbe az eszményi, bár igen torzult világba a többi plüssállatát is beleépítette, szintén mint élő személyeket. Különféle rendellenes tulajdonsággal ruházta fel az így kapott szereplőket, mint például a saját farkán ugráló Tigrist, vagy szintén ezen testrészét folyamat elvesztő Fülest. A vizsgálatok végül nem mutattak semmiféle rendellenes viselkedést, amit a farok ilyen sokszori használata miatt feltételeztek volna.

A 10 évnyi bezártság alatt genetikusok is rátették a kezüket Róbert Gidára. A kisfiú hihetetlen lassú öregedését vizsgálták. Az eredmények igen meglepőek lettek. A kisfiú 10 emberi év alatt kb. fél, vagy 1 évet öregszik. Ennek a pontos okát a mai napig nem tudják.

A kisfiút majdnem pontosan 10 éve nyilvánították elmeháborodottnak. Szobája sarkában kezében a mackóval találtak rá, miközben próbálta megtanítani a plüssjátékot az őzgidák óvatos mozgására. Ezután megpróbált elmenekülni a hatóságok elől, akik a sötétnek is köszönhetően, felkapcsolt távolsági fényszóróval elvakították, majd elütötték a zavarodott gyereket. Fél évnyi lábadozás után kezdődött el a kezelése, melynek sikerességét a mai nap is bizonyítja. 10 év után először mehet haza. 10 év után végre az igazi otthon várja őt és nem a Százholdas Pagony, a benne élő képzelt személyekkel.

Balu

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandeklo.blog.hu/api/trackback/id/tr444903662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása