Nem mindennapi produkcióval fogja szórakoztatni a kanadai Yellowknife-ban működő Eaglestone cirkusz a vendégeit október 12.-étől.

„Igazi világszenzáció lesz a cirkuszunk medvéiből összeverődött Beatles tribute zenekar a Beartles. A medvék betanítása már nagyon jól halad. A kezdeti nehézségeken már túl vagyunk, a medvék zenei oktatását végző kollegánk is már átszokott a jobb kézzel való írásra a legutóbbi támadásos incidens után. A hangszereket nagyon jól kezelik, már csak néha szokták megenni őket. Az énekhangon még van mit csiszolni, de a premierig ez is meg lesz. Medvéink természetesen folyamatosan bővíteni fogják majd repertoárjukat. Az debütáló dal a Honey Pie lesz.” – nyilatkozta a cirkusz vezetője.

A képen éppen a gyakorlás szünetében pihenő John, Paul, George és Ringo látható. Kíváncsian várjuk a több mint egy éve tartó felkészülés eredményét.

Szöveg: Balu

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandeklo.blog.hu/api/trackback/id/tr423209291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása