A Jobbik a héten törvénymódosítási kérelmet nyújtott be, amit ha elfogadnak, akkor már a meztelen csigákat is meg lehetne büntetni. A frakcióból többen is közszeméremsértésnek minősítették a csigák ilyesfajta nudista megnyilvánulását.

-           - Egy magyarok lakta Magyarországon megengedhetetlen ez a fajta hozzáállás. Gondoljunk csak a szegény kisgyerekekre. Már a meztelen szó hallatára is elferdülhet a gondolkodásuk, arról meg már ne is beszéljünk, amikor megpillantják ezt a csupasz valamit. Gusztustalan! Hangsúlyozzuk, hogy nem a meztelen csigák ellen vagyunk, hiszen támogatjuk a csigák lakásrakó programjának beindulását EU-s pénzekből. Csak nem szeretnénk, hogy a jövő kor gyermekei ilyen visszataszító dolgokkal szembesüljenek. – írta sajtóközleményében a Jobbik.

Nem tudni, hogy a parlament elfogja-e ezt a furcsa törvényjavaslatot. De ha igen, akkor várhatóan, a csupasz földikutya és a kopasz macska sorsa is megpecsételődik. Legalább is a jelenlegi formájukban.

Most érkezett: A KDNP törvényben írná elő, hogy minden olyan kis Jézusról készült szobrot, melyen a megváltó látható ruha nélkül, azt fel kell öltöztetni.

Szöveg: Balu

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandeklo.blog.hu/api/trackback/id/tr152917153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása