A Magyar Fejlesztési Bank újabb hitelkonstrukciót bocsátot ki a napokban, az úgy nevezett agárhitelt. 
Baranyay László az MFB elnöke úgy gondolja, hogy az új hitel forma roppant népszerú lesz, hiszen a kutyákat mindenki szereti.
 

"Hiánypotló az új konstrukció és rendkívül rugalmas. A leendő gazdik kedvezményes formában vehetnek fel agár vásárlás céljából akár több millió forintot is, mivel az agár jó nagy állat, úgy hogy drága is. Fontos azonban kiemelni, hogy nem mindenkinek lesz lehetősége agárhitelhez jutni, mivel az agár jó gyors, ha megszökik utol is kell érni." - emelte ki az MFB elnöke.

Baranyay László továbbá azt is elmondta, hogy a jövőben tervezik a puli és a tacskó hitelt , mert azok is elég aranyos kutyák, főleg mikor a hátukra fordulnak, és meg kell vakarni a hasukat, majd hozzátette, hogy bizony ő is szereti ha vakarják a hasát, aztán pedig kuncogni kezdett. 
Schmitt Pál köztársasági elnök is üdvözölte a döntést és megkeresésünkre elmondta, hogy a kutyusokat ő is nagyon szereti, meg a csirkéket is, de azokat mondjuk inkább sütve, majd gyorsan hozzátette, hogy az agárhitel minden szempontból jó, csak nehéz leírni. 
 
Képünkön Baranyay László éppen arról beszél, hogy ő már felvette az agárhitelt és van is 3 agárja, akik ikrek.
 
Szöveg: Szeri Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandeklo.blog.hu/api/trackback/id/tr302978142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása