A hír úgy tűnik igaz. Hosszú évnyi találgatások érhetnek véget, ha ezen állítás megerősítést nyer. Donatella igazából Kiszel Tünde reinkarnációja, benne él tovább a magyar díva. kisszel 2.jpg

De akkor hogyan lehet, hogy Kiszel Tündét a mai napig látjuk mozogni? Erre is több elmélet van. Van akik szerint elektromos impulzusokkal mozgatják. Nagyon finoman összehangolt áramütésekkel érik el, hogy az izmok összerándulása végett ennyire, komplex, összetett mozdulatsorok keletkezzenek. E technika segítségével teljesen úgy tűnik, mintha Kiszel Tünde mozogna. A másik elmélet szerint, igazából egy hologrammos képet látunk csak. A hologrammot mindig egy személy zakója alól vetítik ki. Ezen férfiak legtöbbször a kísérőként, jelenlegi barátként szereplő személyek szoktak lenni. A hologramos technika már igen fejlett, gondoljunk csak Tupac hologramos koncertjére. Egy harmadik elmélet szerint Paudits Béla az, aki Kiszel Tündének öltözik be.

Szóval Kiszel Tünde mind szellemileg és mind fizikálisan is köztünk van. Csak nem mindegy, hogy hogyan.

Tupac hologram:

robert_gida_1352735146.jpg_1600x1200

10 év után beszámíthatónak ítélték a híres gyermeket. Orvosai szerint több évig tévképzetei voltak plüssállataival kapcsolatosan. Mára már csak egy sima játéktárgyat lát a szobája sarkában ülő sárga plüssmedvében. De nem volt ez mindig így. Évtizedekig élő személynek tekintette, sőt egy egész világot is létrehozott a mackó köré. Ebbe az eszményi, bár igen torzult világba a többi plüssállatát is beleépítette, szintén mint élő személyeket. Különféle rendellenes tulajdonsággal ruházta fel az így kapott szereplőket, mint például a saját farkán ugráló Tigrist, vagy szintén ezen testrészét folyamat elvesztő Fülest. A vizsgálatok végül nem mutattak semmiféle rendellenes viselkedést, amit a farok ilyen sokszori használata miatt feltételeztek volna.

A 10 évnyi bezártság alatt genetikusok is rátették a kezüket Róbert Gidára. A kisfiú hihetetlen lassú öregedését vizsgálták. Az eredmények igen meglepőek lettek. A kisfiú 10 emberi év alatt kb. fél, vagy 1 évet öregszik. Ennek a pontos okát a mai napig nem tudják.

A kisfiút majdnem pontosan 10 éve nyilvánították elmeháborodottnak. Szobája sarkában kezében a mackóval találtak rá, miközben próbálta megtanítani a plüssjátékot az őzgidák óvatos mozgására. Ezután megpróbált elmenekülni a hatóságok elől, akik a sötétnek is köszönhetően, felkapcsolt távolsági fényszóróval elvakították, majd elütötték a zavarodott gyereket. Fél évnyi lábadozás után kezdődött el a kezelése, melynek sikerességét a mai nap is bizonyítja. 10 év után először mehet haza. 10 év után végre az igazi otthon várja őt és nem a Százholdas Pagony, a benne élő képzelt személyekkel.

Balu

Jetiii 2012.11.06. 14:02

Találd meg!

ps3_afrika_03_1352206548.jpg_1280x720

A képen el van rejtve egy állatok. Találld meg hogy melyik állatok van elrejtve. A megoldás koránt sem annyira egyértelmű. Például a kép jobb oldalán lévő állat (ami egy gnú, csak hogy jobban felismerhető legyen) például nincsen elbújva, mert nem áll a távolban lévő fa mögött. Viszont középen a 20. sorban lévőnek is látszik a szarva, így azt is érszre lehet venni. De mondhatnék még más példát is. Szóval!Meg kell keresni azt az állatot amelyik nem látszik a képen.

csoreduo5_1351590677.jpg_512x499

Uramatyám! Régen már okozott pár boldog pillanatot ez a kép, de most ismét előkerült. Egyszerűen nem lehet elmenni mellette. Úgy tökéletes ahogy vagy. A focis póló a bundesliga frizura és persze az a csodálatos bajusz egy olyan harmóniát alkotnak egymással, hogy azt nem is lehet megfogalmazni. Ehhez már csak, mint gyémántpor jön a jobb oldali csákó szemedbe néz, szívedbe lát tekintete és a tökéletes kompozíció. Egyetlen negatívum, a "Kezemben a gitár" cím miatt joggal várt húros hangszer képről való hiányzása. Ha valakinek megvan eredetiben eme gyöngyszem, akkor írjon.

Balu

zambo_1351521037.jpg_446x300

Elveszett a házi állatom!
Kérem aki megtalálja az hozza vissza. Szegény meglehetősen nehezen boldogul egyedül ez talán az agyának a teljes hiányára is visszavezethető. Nagyon barátkozó típus. Az Árpyra és a Zámbó uraságra is hallgat. Egyéb ismertető jegye, hogy sokszor szokta nyalogatni magát ott. Erről egy ideje már próbáljuk leszoktatni. A megtalálónak előre is köszönöm.

(Kérek mindenkit, hogy segítsünk a gazdinak.)

1881-golden-eagle_1351508355.jpg_1024x768

Homofób Raptor útra kelt, hogy meglátogassa a barátját a sast, de közben megijedt.

(Amúgy a sas nagyon jó hangulati elem is.)

Homofób Raptor kalandjai majd folytatódnak...

Balu

Jetiii 2012.10.29. 10:07

Napi Csúri.

csuri_1351501531.jpg_720x960

Köszönöm a képet Gyöngyvérnek.

Továbbra is csak annyit tudok mondani, hogy küldjétek minél többen a képeket. :D

Balu

2012-10-23-1278_1351348014.jpg_2592x1456

Persze vannak kivételek, de azt kijelenthetjük, hogy Szeged lakosságának zöme már találkozott ezzel a kis cetlivel, de hogy pontosabbak legyünk, akkor a cetlin szereplő névvel. Csúri László. Ki ő? (Azon kívül, hogy gázkészülék javító.) Honnan jött? Hol lakik? És hogyan sikerült véghez vinnie azt, hogyha kimondod az ő nevét, akkor biztosan lesz olyan ember, aki rögtön tudja, hogy kiről van szó. Számomra már-már egy mítikus lénnyé alakult át az évek során, akit úgy képzelek el, mint Zorrót. Persze karddal vésett "Z" betű helyett ez a matrica van, de pörköltes köpenyében, az övén különböző csavarkulcsokkal és húzókkal járja Szeged sötét és hideg lakásait, hogy segítsen szegény vacogó, vagy hidegvízzel mosogató embereken.

(Ha valaki lát ilyen matricát akkor fotózza le és rakja fel facebookra a képet. Mozgalmat indítunk Szeged szuperhősének.)

Balu

ronald_mcdonald_jumping1-1_1351158946.jpg_900x823

Újabb botrány van kibontakozóban az USA-ban, ezúttal a híres Mcdonald's-os bohóc kapcsán. A bohóc figurát több szülő is pedofília vádjával illette. A feljelentést benyújtó szülők egyöntetűen állították, hogy a gyermeküknek rendezett születésnapi rendezvényen a márka kabalafigurája fajtalankodni próbált az ott jelenlévő fiatal korosztállyal. Egyes beszámolók szerint felajánlotta, hogy a márka történetében először lehet hot dog-ot is kapni. Ez persze nem volt más, mint a saját nemiszerve, mely köré egy kiflit rakott. Szerencsére a szülők hamar gyanút fogtak, így a házi készítésű majonézét már nem tudta felszolgálni a gyermekeknek. A bohócnál történt házkutatás során a rendőrök több pénisz alakú játékot tartalmazó happy meal-es dobozt is lefoglaltak. Az ügyben  hamarosan további fejlemények is várhatóak.

Balu

alkec-eger_1350912237.jpg_1024x768

Botrányba fulladt a Tropical trió Zala megyei bemutatkozó koncertje Bödeházán. A csaknem 9000 lakost számláló falucska lakói megbotránkozva nézték a zenekar ittas tagjait, amint azok a földön fetrengve próbáltak meg játszani az alkoholos üvegeken. A fotót az egyik falubéli lakos készítette, amin nagyon jól látszik, hogy a zenekar gitárosa és egyben énekese Dzsordzsó csatak készen fekszik a földön, miközben Scion a szintetizátoros alig tud ülni a nevetéstől. A dobos akit egyszerűen csak Lacinak hívnak a zenekaron belül (a kép baloldalán) később meg is ütötte az egyik bámészkodót. Kérdés, hogy ezek után még mennyi babér fog teremni a mostanában egyre inkább botrányiról ismert triónak.

Balu

 

Gondolom nem kell magyarázni, ennek a videónak az agysejtpusztító hatását. Másnaposan különösen ajánlott a nézése, így célszerű, ha telefonunkon mindig rajta van. Aki egyhuzamban végigtudja nézni, úgy hogy közben nem veszi le róla a tekintetét, az már elmondhatja, hogy elért valamit az életbe.

Jetiii 2012.10.21. 14:18

Újra indulunk!!!!

ace_1350821298.jpg_1280x720

Ez itt Kovács úr. Éppen megpróbál észrevétlenül orrszőrt nézni.

Amúgy a blog kicsit profilt vált. Megpróbálom az agyamban kavargó, trágáran kifejezve, faszsághalmazt megosztani mindenkivel.

Üdv, Balu

Alkotói válság miatt ma nem tudtam és nem is volt kedvem írni. Ezért nézegessétek ezt a képet.

 

A kép valószínűleg a Pöttyös Túró Rudi afrikai bevezető kampányfilmjének a forgatásán készült. Vagy valamilyen egészségügyi felhívás, arra vonatkozólag, hogy ha levelet teszel a fejedre, akkor nem leszel bárányhimlős. (A képen lévő emberek valószínűleg még csak most kezdték el ezt a kúrát.)

Szöveg: Balu

A hangsúly az indulnán van, hiszen a show főszereplője a most első fokon 6 év letöltendő börtönbüntetésre ítélt Damu Roland lenne. A show ötlete nem saját, hanem a népszerű amerikai rajzfilmsorozatból, a South Parkból származik. A műsorban a botrányairól híres színész körbeutazná a Földet, hogy minden egyes földrészen és országban összeverekedjen az ott lakó emberekkel. Ugyan úgy, mint ahogyan ezt Russel Crowe is tette a rajzfilmsorozatban. A tervek szerint semmilyen segédeszközt nem használhatna Roland, csak a puszta ökleit. A nemi erőszak természetesen ki van zárva, már ez a verekedés is eléggé meredeken hangzik így önmagában.

-          - Bízunk abban, hogy Damu Rolandot végül is felmentik a vádak alól és akkor elindíthatjuk a ezt az új sorozatot. Persze előtte pár hét küzdősporti felkészítésen fog részt venni Roland, de szerintünk ez nem fog nehezére esni. Utána a tervek szerint az első állomás Románia lesz, ahol Damu úr az ott élő roma kisebbségbe fog belekötni és remélhetőleg megveri majd őket. Utána Szerbia, majd Albánia következik. Egyenlőre csak 3 rész felvételét tervezzük, azt majd a nézettségi mutatók alapján eldöntjük, hogy legyen-e ennek a műsornak jövője. – nyilatkozott Rényi Ádám a TV2 marketing és kommunikációs igazgatója.

      Az ominózus South Park részből egy részlet:

      Kérdés, hogy az ORTT-nek hogyan fog tetszeni az ötlet.

      Szöveg: Balu

     

Jetiii 2011.09.14. 12:03

Rövidhír

Albán tudósok hosszas kutatás után rájöttek a struccok azon furcsa szokásának miértjére, hogy miért szeretik a fejüket a földbe dugni. Az eredmény megdöbbentette a mai tudományos világot. A struccok fejük homokba dugása után nyakukat akár 7000 km hosszúra is meg tudják nyújtani, így könnyen átlátnak akár Kínába is. A fejük benyálazásával, olyan fedőréteggel vonják be azt, ami ellenáll a Föld magjának hihetetlen magas hőmérsékletének is.

Továbbá a nemrég Új-Zélandon észlelt karmos karány nevű növény se növény igazából, hanem a kíváncsi struccok csőrének a vége. A kutatók szerint a struccok az állatvilág legkíváncsibb állatai és mivel nincs pénzük repülőjegyre, hogy utazhassanak és a vámon se engednék őket át, így ezt a különleges technikát fejlesztették ki arra, hogy világot lássanak.

Szöveg: Balu

Jetiii 2011.09.13. 16:20

A Tarlós titok

Már évek óta találgatják az emberek, hogy Tarlós István, Budapest Főpolgármestere miért olyan amilyen.

- Volt már szerencsém élőben is látni a Tarlós urat és mindig olyan álmoskásnak, lassúcskának tűnt. Azt hittem, hogy beteg és lázas, de nem így volt. Csodálkoztam is a dolgokon. – nyilatkozta Erzsike a parlament egyik takarítónője.

Az egyik legemlékezetesebb eset majdnem napra pontosan egy éve volt, amikor is egy orvos azt állította, hogy a Főpolgármester úr igazából az alvajárás és az éber kóma állapotának egy különös egyvelegét produkáló eddig még nem nagyon ismert betegségben szenved. Ezt akkor hevesen cáfolta a Fidesz frakció, mindenesetre az elég gyanús intézkedésnek tűnt, hogy Tarlós úr jelenlétében nem szabadott hirtelen felemelni az embernek a hangját, nehogy kizökkentsék jelenlegi állapotából.

Ám az előző héten fény derült mindenre. TARLÓS ISTVÁNT KOALÁK NEVELTÉK FEL. A kis Istvánkát még anno elvitték a szülei Ausztráliába, ahol egy túrán elvesztették az erdőben. Az ekkor 3 éves kisgyermeket 1 évig keresték sikertelenül, végül egy Ausztrál földműves talált rá az erdő szélén. Mint kiderült, egy koala család fogadta be a magyar kisfiút és nevelte 1 éven keresztül. Ez idő alatt csak azt ette és csinálta, amit az ideiglenes „családja”. Eukaliptuszt evett és egész nap egy fán aludt. Mire megtalálták, szervezete addigra annyira átállt erre a speciális életformára és étrendre, hogy csak igen nagy küzdelmek árán sikerül visszaszoktatni az akkor már 4 éves Tarlós Istvánt. Egy valamin nem sikerült változtatni, mégpedig az étrenden. És ez volt az a dolog, ami a gyanút keltette. Ugyanis hetente jelentős mennyiségű eukaliptusz szállítmány érkezett a Főpolgármester úr irodájába. Ennek az észrevétele után kezdtünk el egy kicsit kutakodni, régi újságokat (magyart és ausztrált is) lapoztunk át, régi szomszédokat és ismerősöket kérdeztünk meg, míg végül összeállt a kép. Tarlós István az eukaliptusz okozta bódultság miatt van ennyire lelassulva és nem amiatt mert folyamatosan alvajár.

A Főpolgármester úr még nem akar az ügyben nyilatkozni, de reméljük, minél hamarabb megteszi ezt.

Szöveg: Balu

Ezen képen egyik ló sincsen elrejtve. Így hát ne keresse. Amennyiben azt hinné, hogy ez beugratós és a 4 ló mögött áll még egy, vagy több ló, akkor közlöm önnel, hogy ez nem így van. Rovar viszont lehet hogy el van rejtve a képen, viszont az meg nem érdekel engem. Amennyiben nem látja a 4 lovat, vagy csak 3-at lát, akkor ön bizony orvosi segítségre szorul. A lovak, bár az igaz, hogy foltosak, de nem tehenek, így a tehén megnevezésre sem szolgáltak rá, így ne hívja őket így. Amennyiben ezek után mégis tehénnek nézné szegény lovakat, akkor most mondanám, hogy a tehenek sincsenek elrejtve a képen.

Szöveg: Balu

Nem mindennapi produkcióval fogja szórakoztatni a kanadai Yellowknife-ban működő Eaglestone cirkusz a vendégeit október 12.-étől.

„Igazi világszenzáció lesz a cirkuszunk medvéiből összeverődött Beatles tribute zenekar a Beartles. A medvék betanítása már nagyon jól halad. A kezdeti nehézségeken már túl vagyunk, a medvék zenei oktatását végző kollegánk is már átszokott a jobb kézzel való írásra a legutóbbi támadásos incidens után. A hangszereket nagyon jól kezelik, már csak néha szokták megenni őket. Az énekhangon még van mit csiszolni, de a premierig ez is meg lesz. Medvéink természetesen folyamatosan bővíteni fogják majd repertoárjukat. Az debütáló dal a Honey Pie lesz.” – nyilatkozta a cirkusz vezetője.

A képen éppen a gyakorlás szünetében pihenő John, Paul, George és Ringo látható. Kíváncsian várjuk a több mint egy éve tartó felkészülés eredményét.

Szöveg: Balu

Mostanában az alaptörvény asztalától, külön szobájától és „szolgájától” hangos a sajtó. Mi viszont jobban a dolgok mögé néztünk és összeszedtük azokat a tényeket, melyeket eddig senki vagy csak kevesen tudtak az új Alaptörvényről és a törvényt körülvevő felhajtásról.

    - Az új Alaptörvényt központilag utasítva álmodta meg a Fidesz frakció. Állítólag Isten szavai is felfedezhetőek a könyvben. Ugyanis több ember is a frakcióból azt állítja, hogy álmában Isten szólt hozzá a törvénnyel kapcsolatban. A legtöbbjüknek természetesen a miniszterelnök úr formájában jelent meg az Úr, de egyesek Semjén Zsoltot vélték felfedezni a megjelent alakban.

-          - Az új Alaptörvény alapja, Orbán Viktor születési anyakönyvi kivonata. Később ezt fejlesztették tovább, bővítették ki az álomban látottakkal/hallottakkal.

-          - A személyre szóló, aláírt Alaptörvényt eredetileg Schmitt Pál írta volna alá Kövér László helyett, de sajnos a Köztársasági Elnök Úr nem tudta megtanulni a neve helyes leírását a kitűzött határidőig.

-          - Minden egyes személyre szóló Alaptörvényt a kalocsai érsek áld meg, Semjén Zsolt jelenlétével.

-          - Az Alaptörvény Asztalának csakis Erdélyből hozott fából szabad készülnie.

-          - Az Alaptörvény szolgálatára, gondozására biztosított külön munkatársaknak csakis tiszta magyar vérvonallal szabad rendelkezniük. Külön követelmény továbbá a Nemzeti Dal fejből tudása visszafelé, rovásírással.

-          - Az első 100 Alaptörvényt igénylő ember ajándékba kap egy Szijjártó Péter figurát is, amely a Lambadát tudja eljátszani verbunkos stílusban. Továbbá kisorsolnak majd egy exkluzív angol nyelvű Hoffmann Rózsás naptárat is, melyen az oktatásügyi államtitkár nő szerepel boldog, angolul nem beszélő gyermekek között.

-          - A személyreszóló Alaptörvény kiszállításának csúszása esetén maga Lázár János fogja házhoz vinni a könyvet, az erre a célra kifejlesztett lézerblokkolós Audival.

  - Az új Alaptörvényről szeptember 15.-én lesz a Discovery Channel-en egy How It’s Made különkiadás 18.00-tól, utána az Állítólag… nevű műsorban vizsgálják azt a talányt, hogy vajon Kövér László bajsza tényleg ellenáll-e mindenféle nyílt lángnak és a kommunistáknak.

 

Szöveg: Balu

Jetiii 2011.07.01. 14:17

Figyelem!!!!

Szerkesztőségünk egyéb elfoglaltságok miatt Kazahsztánba ment macskákat patkolni és ősziszünetelni.

 

Megértésüket köszönjük. Medvedisznóember.

 

Az Új Magyar Gárda tagjai példát akarnak mutatni Magyarországnak és azon belül is a jó vitéz magyar embereknek, ezért kollektívan érettségizni mennek.

-           - A gárda mindig is fontosnak tartotta az oktatást. Ezért követeltük meg minden tagunktól az írni, olvasni tudást. Persze ezen készségeket is folyamatosan fejlesztettük. A tagjainknak kötelező volt részt venni az Árpád vére nyelvtani fejlesztőtáborban is, ahol elsősorban az ABC-t és a saját nevük helyes leírását gyakoroltatták a nyelvtantanárok a srácokkal. Mostanra láttuk elérkezettnek az időt arra, hogy végre leérettségizzenek az érettségivel nem rendelkező bajtársaink. A gárda maradék 5 %-ának, aki már rendelkezik érettségivel, természetesen nem kell újra nekimenni ennek a nehéz feladatnak. A fiúk természetesen a történelmet szeretik a legjobban, így ebből a tárgyból várjuk a legjobb eredményeket. A próba érettségik eddig mindig jól sikerültek, majdnem mindegyik emberünk átment kettessel. – nyilatkozta Kiss Róbert az Új Magyar Gárda vezetője.

A gárdatagok már példaképet is találtak maguknak egyik bajtársuk Kuruc Lázár személyében.

-           - Lázárka ment végig a legnagyobb fejlődésen. Úgy érkezett ide közénk, hogy csak az abc első betűjét tudta, de azt is csak visszafele, az általa minden nap látogatott kisbolt nevéből kifolyólag. – nyilatkozta Bács Fülöp, Lázár nagyon jó cimborája.

Kuruc Lázárt is szerettük volna megszólaltatni, de ő sajnos éppen távol volt, ugyan is, az előző héten nevezték ki a Magyar Turul Program élére, mely program célja a még élő turulmadarak felkutatása és megmentése a kommunista varjaktól.

Kíváncsian várjuk, hogy hogyan fognak teljesíteni a fiúk/lányok az októberi megmérettetésen.

Jetiii 2011.06.25. 12:13

Rövidhír

Szőr David Attenborough méltó lett nevéhez. A napokban készítették róla ezt a fotót melyen jól látszik hogy az egész testét beterítette a szőr. Az ismert természetjárót éppen legújabb filmjének a forgatásán fotózták le Pakisztánban, amint éppen a tádzsikisztáni foltos vizibölényt kutatta. A pakisztáni hatóságok meglepetten vették észre, hogy van ilyen sűrű erdejük és hogy ez a bölényfajta náluk is honos. Viszont megtisztelve érezték magukat, hogy a most már teljesen szőrös David náluk forgat.

Szöveg: Balu

Tegnap lezajlott Stohl András tárgyalása, amely azzal végződött, hogy elnapolták egy újabb szakértői véleményen alapuló bizonyítási eljárás miatt.
http://index.hu/bulvar/2011/06/21/szeptemberig_idot_nyert_stohl/
Az index.hu-n megjelent cikk végén az áll, hogy a tárgyalás bírónője szerint: "azt látjuk, hogy a börtöntől iszonyatosan fél Stohl András."

Stábunk oknyomozó riporterei azonban halált megvető bátorsággal kiderítették a jogi csiki-csuki valódi okát.

Át kellett verekedniük magukat különféle veszélyes akadályokon, míg hozzájutottak az információhoz, ezek pl. az alábbiak voltak a teljesség igénye nélkül, csak, hogy lássuk a heroikus erőfeszítést:
- frissen kikelt napos kacsák sárga pihéinek simogatása.
- vagy egy bizarr éjféli találkozás egy államtitkárral a helyi tamagochi temetőben.
- illetve egyiküknek tehetetlenül végig kellett néznie, ahogy két lány testápolóval kenegeti egymást, miközben neki az ebédjét kellett elfogyasztania.

De túléltük és akkor nézzük:
Az állam visszamenőleges hatállyal az ősszel egy új törvényt hoz majd, melynek neve lex-Stohl lesz! A törvény lényege, hogy az összes büntetés végrehajtási intézmény szeptembertől külvilágnak, míg a külvilág onnantól börtönnek fog számítani...

A rendőröket szeptembertől mindenkinek fegyőröknek kell majd szólítani, valamint kötelező lesz a rabruha viselése. A neveket ezentúl számok fogják helyettesíteni, mert "a nevek elavultak" áll a tervezetben.

Meg nem erősített források szerint mélyen meghatotta a honatyákat a színész félelme és belegondoltak, hogy igazából rájuk is bármikor ez várhat, ezért született meg az intézkedés, mellyel mindenki számára megteremették a "büntetések kultúrált körülmények közötti letöltését".

Hagyó Miklós a hírt így kommentálta:

"Nagyon örülök, hogy végre megoldás született ebben a régóta húzódó ügyben. Én személy szerint egyetértek a döntéssel, hiszen nagyon megviseltek a régi, elavult elvek szerint rám kirótt, börtönben töltött idők. Alig várom már, hogy a büntetésemet ne egy koszos cellában a többbi elítélttel együtt, hanem az otthoni lux...öööö szegényes körülmények között viselhessem."

Szöveg: Brunner Krisztián

 

 

A hétvégén láttam az Asztro-izét vasárnap (!!!!) délelőtt(!!!) 10.30-kor! Hihhetetlen!
Pénzenergiát küldtek a betelefonálóknak, kértek egy keresztnevet és egy születési dátumot, “Este megy a pénzenergia” mondták. Meg, hogy most van a növő hold és most kell! De lehet telefonálni délután háromtól is, de akkor csak jóslás van, akkor már nincs pénzenergia. Úristen! Akkor már nem nő a hold? Kérdeztem magamtól két sírva röhögés közben. Ez van, ezt kell szeretni. Régen vasárnap délelőtt az átkosban még délig ment a gyerekcsatorna, most meg…
Mindegy. Ennek mintájára jön néhány energia, amiért hívni kell a 06-90-…számot, de csak délelőtt, mert máskor csak jóslás van! Ééééérted?

 

Burgonya energia - kifejezetten augusztus elején kell kérni a jó termésért! Azt is csak másodikán, mert akkor áll együtt a skorpió és a vénusz!

Csöndenergia - ez hangos szomszédok ellen van, csak pénteken és szombaton délután háromig kérheted!

Virágenergia - ha pusztul a fikusz otthon, csak egy telefon és már gyógyul is! Lehet kérni neki jóslást is…

Reszkessetek Betörők energia - ez amolyan karácsonyi energiaféle, a tv műsorok befolyásolására, sajnos csak egy filmet tud, de azt profi módon!

Lécenergia - építkezésnél még jól jöhet, meg apró barkácsolásoknál.

Akkufeszültség energia - hívj, ha merülsz, vagy már csak egy vonal van a töltésjelzőn. Garantáltan rövid kapcsolással…

Tűzőkapocs energia - már megint pont nálad fogyott ki?

Árfolyam energia - ettől garantáltan nem nő a törlesztőrészlet…

Szerencse energia - pechetlenít!

Levegő energia - jól jöhet, ha épp leereszt az autókerék, de egy üres lufival a kezedben is kérheted.
(1-es gomb lufik, rövid szusszanások. 2-es gomb autógumikhoz folyamatos fújás két bar-ig. 3-as gomb csak egy pöszmet van a kabátomon és azt kérem eltüntetni, de gyorsan)

Fittnessenergia - heti háromszor kérhető a túlsúlyosoknak, edzés helyett! Figyelem! Sokat és rendszeresen kell kérni!
 
Szöveg: Brunner Krisztián

Jetiii 2011.06.16. 12:37

Létra a mennybe.

A világon egyedülálló vállalkozásba kezdett a Magyar Kormány. Kicsiny hazánk a világon elsőként létrát fog építeni a mennybe. Az ötlet a South Park nevű amerikai rajzfilmsorozatból jött. A tévénézés közben kapcsolgató Semjén Zsolt rögtön felkarolta az ötletet. Az ötletnek nagy lendületet adott Pálffy István lelkesedése is, aki felajánlotta, hogy a telkén található szent földön megépíthetik a nem mindennapi építményt.

Végül Orbán Viktor is az áldását adta az ötletre.

   - Mindenképpen támogatni kell egy ilyen magyarokat, még egyszer mondom, magyarokat, a hit erejével összekovácsoló tevékenységet. És nem mellesleg ezzel a minket elnyomni akaró többi országnak is megmutathatjuk, hogy bennünk, magyarokban, még egyszer mondom, magyarokban, mekkora összetartás és küzdeni vágyás van. – nyilatkozta a miniszterelnök lapunknak.

Egyes híresztelések szerint a miniszterelnök úrnak egy kikötése volt, mégpedig az, hogy ő foghat először kezet Istennel. Ez a kormányszóvivő cáfolta.

A külföldi média is felkapta a hírt. Nagyon sok lapban jelentek meg gúnyos, Magyarországot kinevető írások. Szijjártó Péter elmondta nekünk, hogy ezekkel nem kell törődni, hiszen csak az irigység szól belőlük és mi igen is meg fogjuk mutatni, hogy képesek vagyunk eljutni a mennyországig.

Az egész projekt Magyarország éves költségvetésének nagyjából a 87 %-át fogja felemészteni. Nyomor lesz meg éhínség, de biztosan meg fogja érni.

Szöveg: Balu