Jetiii 2011.09.13. 16:20

A Tarlós titok

Már évek óta találgatják az emberek, hogy Tarlós István, Budapest Főpolgármestere miért olyan amilyen.

- Volt már szerencsém élőben is látni a Tarlós urat és mindig olyan álmoskásnak, lassúcskának tűnt. Azt hittem, hogy beteg és lázas, de nem így volt. Csodálkoztam is a dolgokon. – nyilatkozta Erzsike a parlament egyik takarítónője.

Az egyik legemlékezetesebb eset majdnem napra pontosan egy éve volt, amikor is egy orvos azt állította, hogy a Főpolgármester úr igazából az alvajárás és az éber kóma állapotának egy különös egyvelegét produkáló eddig még nem nagyon ismert betegségben szenved. Ezt akkor hevesen cáfolta a Fidesz frakció, mindenesetre az elég gyanús intézkedésnek tűnt, hogy Tarlós úr jelenlétében nem szabadott hirtelen felemelni az embernek a hangját, nehogy kizökkentsék jelenlegi állapotából.

Ám az előző héten fény derült mindenre. TARLÓS ISTVÁNT KOALÁK NEVELTÉK FEL. A kis Istvánkát még anno elvitték a szülei Ausztráliába, ahol egy túrán elvesztették az erdőben. Az ekkor 3 éves kisgyermeket 1 évig keresték sikertelenül, végül egy Ausztrál földműves talált rá az erdő szélén. Mint kiderült, egy koala család fogadta be a magyar kisfiút és nevelte 1 éven keresztül. Ez idő alatt csak azt ette és csinálta, amit az ideiglenes „családja”. Eukaliptuszt evett és egész nap egy fán aludt. Mire megtalálták, szervezete addigra annyira átállt erre a speciális életformára és étrendre, hogy csak igen nagy küzdelmek árán sikerül visszaszoktatni az akkor már 4 éves Tarlós Istvánt. Egy valamin nem sikerült változtatni, mégpedig az étrenden. És ez volt az a dolog, ami a gyanút keltette. Ugyanis hetente jelentős mennyiségű eukaliptusz szállítmány érkezett a Főpolgármester úr irodájába. Ennek az észrevétele után kezdtünk el egy kicsit kutakodni, régi újságokat (magyart és ausztrált is) lapoztunk át, régi szomszédokat és ismerősöket kérdeztünk meg, míg végül összeállt a kép. Tarlós István az eukaliptusz okozta bódultság miatt van ennyire lelassulva és nem amiatt mert folyamatosan alvajár.

A Főpolgármester úr még nem akar az ügyben nyilatkozni, de reméljük, minél hamarabb megteszi ezt.

Szöveg: Balu

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandeklo.blog.hu/api/trackback/id/tr603224623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása