Jetiii 2011.06.16. 12:37

Létra a mennybe.

A világon egyedülálló vállalkozásba kezdett a Magyar Kormány. Kicsiny hazánk a világon elsőként létrát fog építeni a mennybe. Az ötlet a South Park nevű amerikai rajzfilmsorozatból jött. A tévénézés közben kapcsolgató Semjén Zsolt rögtön felkarolta az ötletet. Az ötletnek nagy lendületet adott Pálffy István lelkesedése is, aki felajánlotta, hogy a telkén található szent földön megépíthetik a nem mindennapi építményt.

Végül Orbán Viktor is az áldását adta az ötletre.

   - Mindenképpen támogatni kell egy ilyen magyarokat, még egyszer mondom, magyarokat, a hit erejével összekovácsoló tevékenységet. És nem mellesleg ezzel a minket elnyomni akaró többi országnak is megmutathatjuk, hogy bennünk, magyarokban, még egyszer mondom, magyarokban, mekkora összetartás és küzdeni vágyás van. – nyilatkozta a miniszterelnök lapunknak.

Egyes híresztelések szerint a miniszterelnök úrnak egy kikötése volt, mégpedig az, hogy ő foghat először kezet Istennel. Ez a kormányszóvivő cáfolta.

A külföldi média is felkapta a hírt. Nagyon sok lapban jelentek meg gúnyos, Magyarországot kinevető írások. Szijjártó Péter elmondta nekünk, hogy ezekkel nem kell törődni, hiszen csak az irigység szól belőlük és mi igen is meg fogjuk mutatni, hogy képesek vagyunk eljutni a mennyországig.

Az egész projekt Magyarország éves költségvetésének nagyjából a 87 %-át fogja felemészteni. Nyomor lesz meg éhínség, de biztosan meg fogja érni.

Szöveg: Balu

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandeklo.blog.hu/api/trackback/id/tr172989074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása