Furcsa ügyben nyomoz a Nyékházai rendőrség. Állítólag a falu postását hónapokon keresztül szexuálisan zaklatták a Gyömbér utca idős hölgy lakói. L. Károly végül nem bírta és a rendőrséghez fordult segítségért.

Az egész ügynek 8 gyanúsítottja van. Páran közülük be is ismerték a zaklatásokat. Az egyik gyanúsítottnak, B. Terikének a neve nem először szerepel ilyen ügyben. 5 éve már megvádolták őt, az akkori Family Frostos megrontásáért, de megúszta az esetet.

-           - Nem tudni, hogy mi késztette ezeket a hölgyeket ilyen dolgokra. L. Károly elmondta, hogy sokszor megfogdosták a fenekét, mikor a nyugdíjat vitte és arra is volt példa, hogy az egyik idős néni anyaszült meztelenül várta a házban. Az sértett elmondása szerint a szexuális felajánlkozások mindennaposak voltak. Volt, hogy a nadrágjába is benyúltak. – nyilatkozta a békésmegyei rendőrségi szóvivő.

Az egyik gyanúsított saját bevallása szerint mindent csak unalomból csinált. Elmondása szerint, 70 év fölött is lehet tüzes valaki és ő nem akarta magát visszafogni. De mivel már nem tud sokat gyalogolni, így a postás, aki házhoz jön, kézenfekvőnek tűnt.

-          Soha nem fogom elfelejteni azt, ahogyan az izmos lábaival tekerte a bicaját. Teljesen felizgatott, amikor átadta a számlákat nekem. Semmit sem bántam meg. – mondta a kihallgatáskor Kovácsné Piroska.

Próbáltuk megszólaltatni L. Károly postást is, de nem lehetett elérni. Az ügy kirobbanása óta nem nyilatkozik senkinek se. Reméljük, mihamarabb újabb fejleményekről számolhatunk be.

Szöveg: Balu

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandeklo.blog.hu/api/trackback/id/tr892973283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása