Tegnap hozta nyilvánosságra az amerikai kormány azokat az aktákat, melyekben több más dolog mellett Oszama tartózkodási helyei is olvashatóak voltak. Mint már mindenki tudja, a terrorista vezért sikerült likvidálnia az amerikai katonáknak, de azt biztosan csak kevesen tudják, hogy Bin-Laden kis hazánkban is megfordult.

(Persze vannak olyan emberek, akik nem hisznek az USA állításának. Egy kisebb csoport azt mondja, hogy Oszama még most is él, sőt igazából ő Billy Gibbons a ZZ Top frontembere.)

A bejelentés után egész Ózd meg volt döbbenve. Persze akadtak olyanok is, akik azt állították, hogy ők ezt mindig is sejtették, de ezen emberek többnyire a kocsmában tartózkodtak az életük utóbbi 10 éve alatt.

-          Mint az amerikai kollégák jelentéseiből kiderült, a terrorista vezér Králik Tivadarként a helyi roncstelepen dolgozott feketén. Icuka néninél lakott a Tölgy utcában, ahol még a fűnyírást is elvállalta. Süket némának adta ki magát így nem tűnhetett fel az, hogy nem tud magyarul. – nyilatkozta a helyi rendőrkapitány.

Icuka nénivel is szerettünk volna beszélni, de túlságosan felzaklatták a történtek. Annyit elmondott, hogy azért sajnálja az ő kis Tivadarját.

Bin-Laden, vagy ahogy az Ózdiak ismerték Králik Tivadar halott. 3 hónapot töltött el Magyarországon. Vajon ki lesz a következő híres ember, aki hazánkban fog rejtőzködni?

Szöveg: Balu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandeklo.blog.hu/api/trackback/id/tr382920000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wat? 2011.07.21. 19:58:33

mivel ez egy kamublog :D
süti beállítások módosítása