Egy igazi, még ma is élő Tyrannosaurus Rexet találtak a rendőrök a Lehel csarnokban. Az öreg dínót végül bevitték az őrsre, mivel nem tudta igazolni magát és ráadásul még a hentest is megette.

Szombat reggel furcsa lényt láthattak a Lehet csarnokba kilátogató emberek. Egy álruhában lévő T-Rex lépett oda a húspulthoz.

-           - Olyan gyanús volt már nekem az elejétől fogva. Rögtön észrevettem, hogy külföldi. Sokkal magasabb volt, mint a többi ember és olyan furcsa tájszólásban beszélt. Viszont mikor megette a hentest, akkor már sejtettem, hogy nem lehet ez emberi forma. – mondta Erzsike néni a savanyúságos.

A kalapos és esőkabátos dinoszaurusz elmondása szerint, csak egy kis húst szeretett volna venni. De mikor a hentes nem akarta kiszolgálni és rasszista megjegyzésekkel dobálózott rá, akkor elszakadt a cérna az őslénynél.

- Az őrizetbe vett dínó nagyon együtt működő. Bevallott mindent és nagyon sajnálja, hogy ezt tette. Elmondása szerint csak az ösztönei miatt történt mindez. Pedig eddig meglepően jól sikerült titkolnia mivoltát. Pár évig egy igen sikeres magánvállalkozást vezetett, majd hivatali munkát vállalt Sőt, még az országszerte híres X-Faktorban is indult, de végül magánügyi gondok miatt visszalépett. – mondta a BRFK szóvivője.

Egyenlőre nem tudni, hogy mi lesz a furcsa szerzetnek a sorsa. Hiszen nincs a Magyar Államnak dinoszauruszokra vonatkozó jogszabálya.

Most érkezett: Az őrizetbe vett T-Rex állítólag közeli rokoni kapcsolatban áll Mádl Ferenccel a volt köztársasági elnökkel.

Szöveg: Balu

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandeklo.blog.hu/api/trackback/id/tr702910844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása