Az 5 főből álló meztelen csiga bandát a napokban tartóztatták le. A bűnbanda a rajtaütéskor éppen felváltva kínozta Törpapát különbféle anális játékszerekkel. Szerencsére nem került sor tűzharcra, az 5 tagú csoport megadta magát. A megkínzott törpöt azonnal a közeli kórházba szállították, ahol ellátták sérüléseit. A rendőrségi szóvivő elmondása szerint nem ez volt az első ilyen jellegű cselekedete a bandának az ismert törppel szemben, viszont ez volt az első, hogy nem használtak vazelint. Sajnos nemcsak a főtörp irányába követtek el szexuális jellegű bűncselekményeket. Aprjafalva lakóit kihallgatva kiderült, hogy Hamit és Nótatát többször is kényszerítették egymással orális aktusra. Dulifulinak rendszeresen nyilvános maszturbálást kellett végeznie a szomszéd városka piacán, miközben a szervezet egyik tagja folyamatosan ütötte. A csoport fő kiszemeltje mégis Törpilla volt, akinek többször is szexuális aktust kellet létesítenie az 5 tagú banda minden tagjával.

-           - Borzalmas, hogy mit kellett átélniük ezeknek a szegény törpéknek. El nem tudom képzelni, hogy hogyan lehet valaki ennyire kegyetlen. Remélem a megfelelő büntetést kapják. – nyilatkozta a szomszéd bácsi.

A banda vezetője Gábor mindent beismerte, továbbá a Százholdas Pagonyi perverz mézes csupros Micimackós, Malackás és Füleses orgiát is magára vállalta.

-           - Rettenetes volt. Azóta ezzel álmodom. Mindenhol folyt a méz és a csigák nem csak az én farkamat szögelték vissza rá. – mesélte a zaklatott csacsi.

Időközben a rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a banda vezetője Gábor öngyilkosságot követett el a cellájában.

-           - A börtönőrök találtak rá ma reggel. Elmondásuk szerint, a bandavezért, belefeküdt egy zsák sóba és már nem lehetett megmenteni.

A csoport többi tagja szigorított felügyeletet kap, hogy megelőzzék az ehhez hasonló eseteket. A törpök rémálmának úgy látszik most már vége és nyugodtan élhetik mindennapjaikat. De az szinte biztos, hogy soha nem tudják majd elfeledni az esetet. A tárgyalás a jövő hónapban kezdődik.

Szöveg: Balu

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandeklo.blog.hu/api/trackback/id/tr772901229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása